Skip to content

Waarom DTC?

Waarom zou u in onze grote markt voor DTC kiezen? Dat is een vraag waar wij niet lang over na hoeven te denken. Omdat wij het anders doen dan de rest. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde relatie. En dan bieden we ook nog een zeer uitgebreide dienstverlening, waarover u hieronder meer leest. 

In het meedenken is een belangrijke rol voor ons weggelegd. Wij duiken in gaten die anderen open laten. We volgen uw project niet alleen, we zitten er middenin. Daarom weten we de weg in kabelland. Dat is goed om te weten.

In het meedenken is een belangrijke rol voor ons weggelegd. Wij duiken in gaten die anderen open laten. We volgen uw project niet alleen, we zitten er middenin. Daarom weten we de weg in kabelland. Dat is goed om te weten.

Onze missie.

Onze missie is op basis van onze kennis en ervaring onze relaties ontzorgen. Klantgerichtheid, kwaliteit en logistiek maatwerk gekoppeld aan plezierige omgangsvormen geven ons iedere dag weer die uitdaging ons te onderscheiden in de wereld van draad, kabel en installatiemateriaal.

Onze visie.

Onze visie is voor onze relaties een betrouwbare partner zijn op wie een ieder zich kan verlaten om succesvol samen te werken, altijd mét passie voor ons specialisme: draad, kabel en elektrotechnisch installatiemateriaal. Doelgerichtheid, betrokkenheid en openheid zijn hierin voor ons belangrijke waarden. 

Kwaliteitsbeleid.

Enthousiast geworden over DTC?

Dat begrijpen wij. We vertellen u graag meer over wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen!

Sponsoring.

Wij zijn een bedrijf met een mix van meer dan betrokken medewerkers. DTC probeert voor haar medewerkers een plezierig werkklimaat te realiseren. Een ieder besteedt tenslotte een groot deel van de dag op het werk of is voor de werkgever onderweg. Daarnaast bestaat het leven uit veel méér dan werken en geld verdienen: daarom leveren wij via sponsoring of donaties ook een financiële bijdrage aan verenigingen, maatschappelijke projecten en goede doelen.

Onze historie.

Wij bestaan inmiddels ruim 17 jaar. In deze mooie periode hebben we als bedrijf een ontwikkeling doorgemaakt waar we trots op zijn. Desalniettemin blijven we vooruitstrevend en nooit tevreden. We zitten niet stil en blijven onze dienstverlening optimaliseren! Gaat u even met ons mee terug in de tijd? Deze weg heeft DTC afgelegd.

19 mei 2003, Rotterdam
Oprichting DTC Elektro B.V.
In 2003 hebben Rob Walk en Peter Offerman DTC Elektro B.V. opgericht, wat staat voor Dutch Trade Company. In een authentiek pand onder de Van Brienenoordbrug te Rotterdam zijn de eerste stappen gezet. Het begin was gemaakt.
19 mei 2003, Rotterdam
7 mei 2004, Ridderkerk
Tijd om te verhuizen
Al vrij snel groeiden wij uit onze jas. Het werd tijd om te gaan verhuizen naar een locatie met een groter magazijn, maar met dezelfde bereikbaarheid. We streken - op 15 km van Rotterdam - neer in Ridderkerk!
7 mei 2004, Ridderkerk
23 mei 2008, Nieuwendijk
5 jarig bestaan in Nieuwendijk
Toen DTC bijna 5 jaar bestond, was het tijd voor een volgende stap. We verhuisden wederom. Ditmaal naar een gloednieuw pand in Nieuwendijk, waar we direct ons 5 jarig bestaan groots hebben gevierd!
23 mei 2008, Nieuwendijk
8 juni 2015, Oss
Een tweede vestiging
Naarmate de jaren vorderden, ontstond meer en meer de vraag naar een tweede vestiging waar installateurs direct terecht zouden kunnen. Dit betekende de geboorte van onze tweede vestiging in Oss!
8 juni 2015, Oss
1 maart 2016, Raamsdonksveer
Tijd voor een nieuw hoofdkantoor
Per 1 maart 2016 is ons hoofdkantoor gelegen in Raamsdonksveer, pal aan de A27. Het magazijn in Nieuwendijk werd te klein en dus was de verhuizing naar een 2.000m² magazijn een logische stap.
1 maart 2016, Raamsdonksveer
19 mei 2018, Rotterdam
DTC Elektro 15 jaar
Op 19 mei 2018 vierde DTC haar 15e verjaardag. Samen met ons gehele team gingen wij terug naar de stad waar het voor ons allemaal begon, om hier samen een onvergetelijke dag te beleven. En nu: op naar de 20!
19 mei 2018, Rotterdam
19 mei 2023, Rotterdam
DTC Elektro 20 jaar
Op 19 mei 2023 vierde DTC haar 20e verjaardag. Dit werd een week eerder feestelijk gevierd tijdens de opening van ons nieuwe kantoor in Oss. Samen met collega's, vrienden en relaties. Een fantastische dag!
19 mei 2023, Rotterdam

Samenwerken met DTC?

Neem contact met ons op of start een chatgesprek!