Skip to content

Stekerbaar installeren.

Projecten dienen tegenwoordig steeds sneller opgeleverd te worden, terwijl er een tekort is aan het juiste personeel. Snel en efficiënt werken wordt dan ook alsmaar belangrijker. Stekerbaar installeren is hiervoor de perfecte oplossing! Weg met de losse kabels, lasdoppen en kniptangen. Wij doen het voorbereidende werk. En de klant? Plug-and-play.

Voordelen.

Stekerbaar installeren staat volledig in het teken van efficiëntie. Zo is het tijdbesparend, gezien het feit dat de producten direct klaar zijn voor montage. Dat zorgt automatisch voor een kostenbesparing, aangezien de verwerking sneller gaat. Wijzigen? Geen probleem, deze oplossing is flexibel. Ook de faalkosten worden aanzienlijk lager, want het voorbereidende werk heeft al plaatsgevonden. Daarbij is het een onderhoudsvrije en milieuvriendelijke oplossing, immers het resulteert in minder afval.

Tijdbesparend

Flexibel

Milieuvriendelijk

Kostenbesparend

Minder faalkosten

Onderhoudsvrij

Tijdbesparend

WIST U DAT

Wij niet alleen zorgen voor de producten, maar ook met u meedenken? We kunnen zelfs 2D tekeningen verzorgen!

Waarom DTC Elektro?

Wij zorgen voor beschikbaarheid en 100% uitleveringsgraad. Waarom wij dit zo belangrijk vinden? Omdat niemand zit te wachten op 95% uitleveringsgraad, aangezien geen enkele woning dan in één keer klaar is. Kiest u voor DTC Elektro? Dan kiest u dus voor 100%. En dat geldt voor alles wat we doen!

Samenwerken?

Benieuwd naar onze werkwijze, prijzen of een samenwerking aangaan? Neem contact met ons op!

Elektrotechnische groothandel

DTC Elektro is een gedreven groothandel in de elektrotechniek, opgebouwd rond échte vakmensen. Daarom onderscheiden we ons in de manier waarop we met onze klanten en opdrachten omgaan. De kabel kunt u immers op veel plekken kopen, maar wij doen het nét even anders.

Compleet pakket

Zoals het een elektrotechnische groothandel betaamt, leveren wij een zeer compleet pakket elektrotechnische producten. Van draad en kabel tot een groepenkast; u kunt er voor bij ons terecht. Bovendien nemen we geen genoegen met alleen het leveren van de beste producten. Wij volgen uw project namelijk niet alleen, maar we zitten er middenin. Kortom: we ontzorgen onze klant.

Locaties

Daarbij bedienen wij onze klant vanuit twee vestigingen. Namelijk vanuit ons hoofdkantoor in Raamsdonksveer, welke zich op een unieke locatie aan de A27 bevindt. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Oss. Daarmee kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Catalogus

Op onze website hebben wij in de catalogus een greep uit ons zeer ruime assortiment staan. Dat wil dus ook zeggen dat veel producten niet op onze website te vinden zijn. Bent u dan ook op zoek naar een elektrotechnische oplossing? Schroom dan niet en neem contact op met ons team. Wij staan graag voor u klaar en gaan geen uitdaging uit de weg. 

Stekerbaar installeren

Tijd besparen is iets wat we allemaal willen. Zeker in een tijd waarin we meer werk dienen te verzetten, terwijl er minder personeel beschikbaar is. Daarom kiezen aannemers en installateurs steeds vaker voor stekerbaar installeren. En wij kunnen u hierbij dus helpen. 

Ons team staat voor u klaar!

Wij zeggen het niet alleen. Wij zíjn always connected. Heeft u een vraag, twijfelt u ergens over of pakt u ergens op mis? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. 

elektrotechnische groothandel