Skip to content

Stekerbaar installeren.

Projecten dienen tegenwoordig steeds sneller opgeleverd te worden, terwijl er een tekort is aan het juiste personeel. Snel en efficiënt werken wordt dan ook alsmaar belangrijker. Stekerbaar installeren is hiervoor de perfecte oplossing! Weg met de losse kabels, lasdoppen en kniptangen. Wij doen het voorbereidende werk. En de klant? Plug-and-play.

Voordelen.

Stekerbaar installeren staat volledig in het teken van efficiëntie. Zo is het tijdbesparend, gezien het feit dat de producten direct klaar zijn voor montage. Dat zorgt automatisch voor een kostenbesparing, aangezien de verwerking sneller gaat. Gezien het feit dat wij altijd nog zaken kunnen wijzigen, maakt dat het een flexibele oplossing is. Ook de faalkosten worden aanzienlijk lager, aangezien het voorbereidende werk al heeft plaatsgevonden. Daarbij is het een onderhoudsvrije en milieuvriendelijke oplossing, aangezien het resulteert in minder afval.

Tijdbesparend

Flexibel

Milieuvriendelijk

Kostenbesparend

Minder faalkosten

Onderhoudsvrij

Tijdbesparend

Samenwerken?

Benieuwd naar onze werkwijze, prijzen of een samenwerking aangaan? Neem contact met ons op!

Elektrotechnische groothandel

DTC Elektro is een gedreven groothandel in de elektrotechniek, opgebouwd rond échte vakmensen. Daarom onderscheiden we ons in de manier waarop we met onze klanten en opdrachten omgaan. De kabel kunt u immers op veel plekken kopen, maar wij doen het nét even anders.

Compleet pakket

Zoals het een elektrotechnische groothandel betaamt, leveren wij een zeer compleet pakket elektrotechnische producten. Van draad en kabel tot een groepenkast; u kunt er voor bij ons terecht. Bovendien nemen we geen genoegen met alleen het leveren van de beste producten. Wij volgen uw project namelijk niet alleen, maar we zitten er middenin. Kortom: we ontzorgen onze klant.

Locaties

Daarbij bedienen wij onze klant vanuit twee vestigingen. Namelijk vanuit ons hoofdkantoor in Raamsdonksveer, welke zich op een unieke locatie aan de A27 bevindt. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Oss. Daarmee kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Catalogus

Op onze website hebben wij in de catalogus een greep uit ons zeer ruime assortiment staan. Dat wil dus ook zeggen dat veel producten niet op onze website te vinden zijn. Bent u dan ook op zoek naar een elektrotechnische oplossing? Schroom dan niet en neem contact op met ons team. Wij staan graag voor u klaar en gaan geen uitdaging uit de weg. 

Stekerbaar installeren

Tijd besparen is iets wat we allemaal willen. Zeker in een tijd waarin we meer werk dienen te verzetten, terwijl er minder personeel beschikbaar is. Daarom kiezen aannemers en installateurs steeds vaker voor stekerbaar installeren. En wij kunnen u hierbij dus helpen. 

Ons team staat voor u klaar!

Wij zeggen het niet alleen. Wij zíjn always connected. Heeft u een vraag, twijfelt u ergens over of pakt u ergens op mis? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. 

Zoek in onze database

Let wel: online staat slechts een kleine greep uit ons assortiment.
Kan je een product niet vinden? Neem dan direct contact met ons op.