Skip to content

Industrie.

Wat wordt verstaan onder industrie? ‘Deel van de economie, dat wordt gekenmerkt door de productie en verwerking van materiële goederen of artikelen in fabrieken en ondernemingen’. Zoals de definitie het omschrijft, is de industrie een enorm groot afzetgebied. Of u nu werkzaam bent in de zware, middelzware of lichte industrie, er zal altijd behoefte zijn aan elektrotechnisch materiaal binnen uw organisatie. Vanuit het DTC Elektro team is er de nodige kennis aanwezig als producten in de elektrotechniek voor de industrie. Wij staan dagelijks klaar om uw materiaalbehoefte in te vullen.

Voordelen.

DTC Elektro levert een zeer compleet pakket als het gaat om elektrotechniek voor de industrie. Voor nagenoeg iedere toepassing voor de infra hebben wij geschikte oplossingen. Daarbij staat kwaliteit en service bij ons te allen tijde op één. Zeker nu veiligheidseisen alsmaar strenger worden. Om die reden zijn onze producten altijd gecertificeerd volgens zowel nationale als internationale standaarden. Naast alle reguliere producten, kunnen we ook zogeheten specials leveren. Maatwerk, passend bij de eisen en wensen van de klant. Wij doen alles om onze klant te ontzorgen!

Draad & Kabel

Installatiemateriaal

Schakelmateriaal

Meterkasten

Domotica

Verlichting

E-mobility

Industrieel

wist u dat

Wij gespecialiseerd zijn in draad en kabel? Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor een geschikte oplossing.

Waarom DTC Elektro?

Wij beschikken – ondanks wereldwijde schaarste en leveringsproblemen – over grote voorraad en snelle levertijden . Daarbij denken wij met u mee en gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor uw industrieel project. Met kwaliteit en service altijd op één. Waarom wij hier zo veel waarde aan hechten? Omdat niemand zit te wachten op halve bak.  En dat zit ook niet in ons DNA. Kiest u voor DTC Elektro? Dan kiest u dus voor 100% commitment en service. En dat geldt voor alles wat we doen!

Elektrotechnische groothandel

DTC Elektro is een gedreven groothandel in de elektrotechniek, opgebouwd rond échte vakmensen. Daarom onderscheiden we ons in de manier waarop we met onze klanten en opdrachten omgaan. De kabel kunt u immers op veel plekken kopen, maar wij doen het nét even anders.

Compleet pakket

Zoals het een elektrotechnische groothandel betaamt, leveren wij een zeer compleet pakket elektrotechniek voor de industrie. Van draad en kabel tot een groepenkast; u kunt er voor bij ons terecht. Bovendien nemen we geen genoegen met alleen het leveren van de beste producten. Wij volgen uw project namelijk niet alleen, maar we zitten er middenin. Kortom: we ontzorgen onze klant.

Locaties

Daarbij bedienen wij onze klant vanuit twee vestigingen. Namelijk vanuit ons hoofdkantoor in Raamsdonksveer, welke zich op een unieke locatie aan de A27 bevindt. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Oss. Daarmee kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Catalogus

Op onze website hebben wij in de catalogus een greep uit ons zeer ruime assortiment staan. Dat wil dus ook zeggen dat veel producten niet op onze website te vinden zijn. Bent u dan ook op zoek naar een elektrotechnische oplossing? Schroom dan niet en neem contact op met ons team. Wij staan graag voor u klaar en gaan geen uitdaging uit de weg. 

Scheepvaart

Wij leveren naast offshore kabels ook een zeer compleet pakket scheepskabels: voor containerschepen tot cruiseschepen. Daarbij willen wij niet alleen producten leveren, maar proberen we ons ook te onderscheiden in de manier waarop. Zo knippen wij onze scheepskabels op maat en voorzien we ze van labels. Op deze manier zijn de kabels ook nog eens heel efficient en makkelijk te verwerken voor monteurs op locatie. Wij zeggen niet voor niets dat wij always connected zijn. Wij proberen het anders te doen!