Skip to content

Stekerbaar
installeren.

Projecten dienen tegenwoordig steeds sneller opgeleverd te worden, terwijl er een tekort is aan het juiste personeel. Snel en efficiënt werken wordt dan ook alsmaar belangrijker. Stekerbaar installeren is de perfecte oplossing, ook voor uw prefab project! Weg met de losse kabels, lasdoppen en kniptangen. Wij doen het voorbereidende werk. En de klant? Plug-and-play.

Het traject.

Stekerbaar installeren is dus een ideale, efficiënte oplossing. Maar hoe ziet zo’n traject er uit bij DTC Elektro? Wij doorlopen doorgaans een zestal stappen. Hoe die stappen eruit zien? Hieronder staan ze één voor één toegelicht!

Tekeningen
Om een duidelijk beeld te krijgen van het project, stuurt de klant ons een tekening van de woning of het gebouw dat hij stekerbaar wil laten installeren.
Uitwerking
Wij werken de tekeningen digitaal uit. Van stekerbare meterkast en het WiFi punt tot de verlichting en alles wat nodig is voor een complete installatie.
Afwerking
Vervolgens kan de klant een keuze maken voor wat betreft de gewenste afwerking & functionaliteiten. Wij bieden verschillende pakketten.
Afspraak
Tijdens een afspraak nemen we samen het gehele project en bijbehorende concept door. Zo ontstaan er geen misverstanden en zijn we ready to go!
Demo
Na akkoord kan er een (demo)woning gerealiseerd worden. Wij zullen hiervoor alle stekerbare producten aanleveren! Helemaal plug-and-play proof.
Uitvoering
Tot slot zijn wij er klaar voor om het project te voorzien van de juiste, hoogwaardige stekerbare materialen op de gewenste momenten.
01
02
03
04
05

Voordelen.

Stekerbaar installeren staat volledig in het teken van efficiëntie. Zo is het tijdbesparend, gezien het feit dat de producten direct klaar zijn voor montage. Dat zorgt automatisch voor een kostenbesparing, aangezien de verwerking sneller gaat. Wijzigen? Geen probleem, deze oplossing is flexibel. Ook de faalkosten worden aanzienlijk lager, want het voorbereidende werk heeft al plaatsgevonden. Daarbij is het een onderhoudsvrije en milieuvriendelijke oplossing, immers het resulteert in minder afval. Prefab is dus een zeer goede keuze! 

Tijdbesparend

Flexibel

Milieuvriendelijk

Kostenbesparend

Minder faalkosten

Onderhoudsvrij

Tijdbesparend

wist u dat

Wij uw tekeningen kosteloos uitwerken tot een compleet conceptvoorstel? Dus, waar wacht u nog op?

Waarom DTC Elektro?

Wij zorgen voor beschikbaarheid en 100% uitleveringsgraad van onze prefab producten. Waarom wij dit zo belangrijk vinden? Omdat niemand zit te wachten op 95% uitleveringsgraad, aangezien geen enkele woning dan in één keer klaar is. Kiest u voor DTC Elektro? Dan kiest u dus voor 100%. En dat geldt voor alles wat we doen!

Ons team staat voor u klaar!

Benieuwd naar onze werkwijze, prijzen of een samenwerking aangaan? Neem contact met ons op!
elektrotechnische groothandel

Tekening(en) aanleveren.

Laat via het onderstaande formulier jouw tekeningen bij ons achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!