Skip to content

Woningbouw.

Met de opening van onze tweede vestiging in Oss in 2015 ontstond er automatisch een nieuw streven. Op termijn zouden wij de beste in de woningbouw willen zijn. Hoe? Door de klant te ontzorgen middels een zeer compleet pakket aan hoogwaardige elektrotechnische producten en 24/7 service. Van draad & kabel, installatiemateriaal en schakelmateriaal tot aan meterkasten, verlichting en domotica. Alles onder één dak bij DTC Elektro.

Producten.

Om de beste in de woningbouw te worden, willen wij onze klanten voorzien van een zo compleet mogelijk pakket elektrotechnische producten. Om die reden leveren wij draad & kabel, meterkasten, installatiemateriaal, schakelmateriaal, verlichting en domotica. Kortom: alle producten die benodigd zijn in de hedendaagse woningbouw. Daarbij bieden we onze klanten de mogelijkheid meerdere benodigde artikelen in een kit verpakking te leveren. Zo kunnen we altijd garanderen dat de juiste artikelen op de juiste plaats binnen een project beschikbaar zijn. Efficient en tijdbesparend. We zijn geen dozenschuivers, maar zorgen voor een (technische) oplossing in de woningbouw.

Draad & Kabel

Installatiemateriaal

Schakelmateriaal

Meterkasten

Verlichting

Domotica

Draad & Kabel

wist u dat

Wij artikelen in een kit verpakking kunnen leveren? Zo komen de juiste artikelen op de juiste plaats binnen een project terecht.

Waarom DTC Elektro?

Wij beschikken – ondanks wereldwijde schaarste en leveringsproblemen – over grote voorraad en snelle levertijden. Daarbij denken wij met u mee en gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor uw woningbouw project. Met kwaliteit en service altijd op één. Waarom wij hier zo veel waarde aan hechten? Omdat niemand zit te wachten op halve bak.  En dat zit ook niet in ons DNA. Kiest u voor DTC Elektro? Dan kiest u dus voor 100% commitment en service. En dat geldt voor alles wat we doen!

Elektrotechnische groothandel

DTC Elektro is een gedreven groothandel in de elektrotechniek, opgebouwd rond échte vakmensen. Daarom onderscheiden we ons in de manier waarop we met onze klanten en opdrachten omgaan. De kabel kunt u immers op veel plekken kopen, maar wij doen het nét even anders.

Compleet pakket

Zoals het een elektrotechnische groothandel betaamt, leveren wij een zeer compleet pakket elektrotechnische producten. Van draad en kabel tot een groepenkast; u kunt er voor bij ons terecht. Bovendien nemen we geen genoegen met alleen het leveren van de beste producten. Wij volgen uw project namelijk niet alleen, maar we zitten er middenin. Kortom: we ontzorgen onze klant.

Locaties

Daarbij bedienen wij onze klant vanuit twee vestigingen. Namelijk vanuit ons hoofdkantoor in Raamsdonksveer, welke zich op een unieke locatie aan de A27 bevindt. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Oss. Daarmee kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Catalogus

Op onze website hebben wij in de catalogus een greep uit ons zeer ruime assortiment staan. Dat wil dus ook zeggen dat veel producten niet op onze website te vinden zijn. Bent u dan ook op zoek naar een elektrotechnische oplossing? Schroom dan niet en neem contact op met ons team. Wij staan graag voor u klaar en gaan geen uitdaging uit de weg. 

Woningbouw

De beste in de woningbouw worden is een mooi streven. Hierbij proberen we ook daadwerkelijk de daad bij het woord te voegen en onderscheidend te zijn. Dat doen we door onze kit oplossing, maar ook door stekerbaar installeren. Stekerbaar installeren staat volledig in het teken van efficiëntie. Zo is het tijdbesparend, gezien het feit dat wij de producten direct klaar maken voor montage. Dat zorgt automatisch voor een kostenbesparing, aangezien de verwerking sneller gaat. Benieuwd naar alle ins en outs? Lees er hier meer over. 

Ons team staat voor u klaar!

Benieuwd naar onze werkwijze, prijzen of een samenwerking aangaan? Neem contact met ons op!
elektrotechnische groothandel